/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/FOTO/ Un tânăr de 18 ani, reținut cu droguri asupra sa în sectorul Ciocana din Capitală

missing
20 mai 2021, ora 16:17

Un tânăr a fost reținut de oamenii legii cu 11 pachețele de droguri asupra sa. Suspectul a fost observat în sectorul Ciocana al Capitalei, iar potrivit poliției, acesta prezenta un comportament suspect.

Carabinierii l-au stopat pentru verificări, l-au reținut și ulterior tânărul a recunoscut că deține asupra sa droguri. Individul a predat carabinierilor pachețelele în care se afla o substanță de culoare albă cristalizată.

Tânărul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Ciocana pentru investigație. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite pe marginea acestui caz.

Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram