Cleopatra Stratan și Pasha Parfeni au făcut un remake al cunoscutei melodii „Orele”, pe versuri de Grigore Vieru. Piesa, originalul căreia a fost interpretat încă în anii ’90 de celebra Sofia Rotaru face deja furori pe internet. La doar o oră de la lansare, a adunat peste 10 mii de vizualizări și zeci de comentarii de la fani, care s-au arătat încântați de colaborarea dintre cei doi artiști. 

„S-a lansat piesa surpriză a primăverii “Orele” în colaborare cu Pasha Parfeni ! Mă bucur tare mult că am readus la viață nostalgia anilor ‘90 pentru moldovenii care cumosc piesa originală “Orele” a Sofiei Rotaru și este o onoare pentru noi să facem acest remake! Sperăm să vă facă să dansați și să vă placă așa cum ne place noua!, a scris Cleopatra pe Facebook.

„A venit și ziua mult așteptată. Am privit și reprivit videoclipul, am ascultat piesa la fiecare ocazie, am numărat “Orele” până la lansare. Paradoxul este că în această zi ploioasă, noi venim cu o piesă fierbinte, care cu siguranță îți va încălzi sufletul. Mulțumesc, Cleopatra, pentru un duet atât de gustos. Mulțumesc echipei pentru aport și implicare”, a scris Pasha Parfeni.

Melodia „Orele” a mai fost anterior interpretată și de Anastasia Lazariuc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!