/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Au readus nostalgia anilor '90. Cleopatra Stratan și Pasha Parfeni au făcut un remake la o cunoscută melodie pe versuri de Vieru

missing
20 mai 2021, ora 12:26

Cleopatra Stratan și Pasha Parfeni au făcut un remake al cunoscutei melodii „Orele”, pe versuri de Grigore Vieru. Piesa, originalul căreia a fost interpretat încă în anii ’90 de celebra Sofia Rotaru face deja furori pe internet. La doar o oră de la lansare, a adunat peste 10 mii de vizualizări și zeci de comentarii de la fani, care s-au arătat încântați de colaborarea dintre cei doi artiști. 

„S-a lansat piesa surpriză a primăverii “Orele” în colaborare cu Pasha Parfeni ! Mă bucur tare mult că am readus la viață nostalgia anilor ‘90 pentru moldovenii care cumosc piesa originală “Orele” a Sofiei Rotaru și este o onoare pentru noi să facem acest remake! Sperăm să vă facă să dansați și să vă placă așa cum ne place noua!, a scris Cleopatra pe Facebook.

„A venit și ziua mult așteptată. Am privit și reprivit videoclipul, am ascultat piesa la fiecare ocazie, am numărat “Orele” până la lansare. Paradoxul este că în această zi ploioasă, noi venim cu o piesă fierbinte, care cu siguranță îți va încălzi sufletul. Mulțumesc, Cleopatra, pentru un duet atât de gustos. Mulțumesc echipei pentru aport și implicare”, a scris Pasha Parfeni.

Melodia „Orele” a mai fost anterior interpretată și de Anastasia Lazariuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram