/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Natalia Gordienko va evolua în această seară în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision Song Contest

missing
20 mai 2021, ora 14:11

Moldova va evolua în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision Song Contest 2021, care are loc joi, 20 mai. Alături de reprezentanta Moldovei vor concura și reprezentanți ai Serbiei, Georgiei, Bulgariei, Elveției dar și altor țări.

Natalia Gordienko va evolua cu piesa „Sugar”. Concursul va avea loc la Rotterdam, sub sloganul “Open Up”. Moldovenii aflați în străinătate o pot susține pe Gordienko să se califice în marea finală a concursului. Cum și din cet state o puteți vota, vedeți mai jos.

Prima semifinală Eurovision 2021 a avut loc marți, 18 mai, iar finala se va desfășura în data de 22 mai.

Interpreta și-a lansat în orașul Moscova videoclipul piesei „Sugar”, cu care va reprezenta în acest an Republica Moldova la concursul internațional de muzică „Eurovision”. Startul a fost dat în cadrul unei petreceri la care au participat mai multe vedete din Rusia.

Artista a mai declarat că în acest an, din cauza condițiilor pandemice, componența delegației Republicii Moldova a fost puțin modificată, mai exact, a fost micșorat numărul persoanelor care fac parte din aceasta. „Din echipa care va pleca la Rotterdam fac parte dansatorii, producția, artiștii make-up, directorul și propriu-zis delegația din Republica Moldova”.

Ucraina și Rusia s-au calificat în finala concursului Eurovision. Printre finaliștii primei semifinale se numără Malta, Norvegia, Israel, Azerbaidjan, Lituania, Suedia, Belgia și Cipru. În finală nu s-a calificat reprezentanta României. La ediţia cu numărul 65 a concursului participă – alături de Republica Moldova – alte 40 de ţări.

Amintim că, precedenta ediţie a competiției muzicale a fost câştigată de Duncan Laurence, reprezentantul Regatului Ţărilor de Jos, cu piesa “Arcade”, în 2019. Ediţia 2020 a Eurovision Song Contest a fost reprogramată de către organizatori din cauza pandemiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram