/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Începând de luni, va fi reluat traficul prin toate punctele de trecere a frontierei

missing
21 mai 2021, ora 09:15

Începând cu ziua de luni, 24 mai 2021, de la ora 08:00, traficul prin toate punctele de trecere a frontierei de pe segmentul moldo-român și moldo-ucrainean va fi restabilit atât pentru călători, cât și pentru transportul de mărfuri, informează Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Potrivit informațiilor, singurul punct de trecere a frontierei care rămâne nefuncțional este Lipcani-Rădăuți Prut, din cauza că partea română nu reia, deocamdată, activitatea acestuia.

Reprezentanții Serviciului Vamal al Republicii Moldova menționează că anterior, în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19, dar și ca răspuns la deciziile autorităților din țările vecine, din data de 14 martie 2020, a fost sistată activitatea mai multor puncte de trecere a frontierei cu România și Ucraina. Până în prezent, doar 33 din cele 81 de puncte de trecere a frontierei erau deschise traficului.

În continuare, la trecerea frontierei de stat se mențin anumite restricții de circulație, impuse în perioada de pandemie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram