/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Prețuri mai mari la benzină și motorină, afișate de o altă companie petrolieră din R. Moldova

21 mai 2021, ora 11:55

Încă o rețea de benzinării din Republica Moldova a afișat la panou prețuri mai mari la motorină și benzină. Scumpirea intervine după ce zilele trecute o altă rețea a majorat prețurile.

Astfel, conform noilor prețuri, un litru de benzină cu cifra octanică 95 este de 20,40 lei, adică cu 40 de bani mai mult. Pentru un litru de benzină cu cifra octanică 98 șoferii trebuie să achite 21,20 lei, cu 60 de bani mai mult.

Compania petrolieră a majorat și prețul motorinei, care costă 16,80 lei, adică cu 45 de bani mai mult față de prețul anterior.

Foto: IPN

Pe data de 18 mai curent, o altă rețea a modificat prețul la carburanți. Stația de alimentare a majorat prețul motorinei cu 50 de bani. Totodată, a fost scumpită și benzina cu cifra octanică 95.

Scumpirile în lanț ale carburanților au început la mijlocul lunii decembrie și nu au mai încetat. Prima dată, prețurile au crescut, în medie, cu 60 de bani. La mijlocul lunii ianuarie au fost anunțate prețuri și mai mari, iar ultima scumpire a carburanților a avut loc pe la începutul lunii mai 2021.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram