/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un nou lot de peste 50 de mii de doze Pfizer a ajuns în Republica Moldova prin platforma COVAX

missing
21 mai 2021, ora 14:58

Ministerul Sănătății anunță că, astăzi, 21 mai, au fost distribuite Republicii Moldova, alte 50.310 de doze de vaccin Pfizer-BioNTech, livrate gratuit prin intermediul platformei COVAX, un parteneriat dintre CEPI, Gavi, UNICEF și OMS.

Conform informațiilor, în total, 100.620 doze de Pfizer-BioNTech sunt depozitate la ANSP și urmează să fie distribuite Centrelor de vaccinare în zilele următoare.

Foto: Ministerul Sănătății

La momentul actual, în Republica Moldova a început cea de-a treia etapă a campaniei de imunizare împotriva COVID-19, conform Planului Național de Imunizare împotriva COVID-19.

Datele Ministerului Sănătății arată că, de la începutul campaniei de imunizare, în Republica Moldova au fost administrate peste 275 de mii de doze de vaccin împotriva coronavirusului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram