Platforma Demnitate și Adevăr ezită să anunțe numele candidaților pentru alegerile parlamentare anticipate din iulie. În cadrul unei conferințe de presă, liderul formațiunii, Andrei Năstase, a precizat că importantă este echipa, fără a da nume.

Întrebat de reporterul TV8, cine ar fi primele persoane pe lista Platformei DA și dacă poate anunța numele primilor candidați, Năstase a oferit un răspuns evaziv.

„Cum să nu, le putem da pe toate 40, 50, 60, 101, le putem da, dar nu numele sunt acum importante, dar procesul de unificare al forțelor noastre. Pot să vă spun fără ezitare, că echipa platformei DA mizează pe echipă. (…) Primul pe listă va fi echipa Platformei DA”, a explicat Năstase.

Amintim că unele partide, printre care PAS și Blocul PSRM-PCRM au anunțat numele candidaților înscriși pe listele electorale pentru alegerile din vară.

Termenul limită pentru depunerea actelor în vederea înregistrării candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova este 11 iunie curent.

În data de 11 iulie 2021 în Republica Moldova vor avea loc alegerile parlamentare anticipate. Anticipatele au fost declanșate după ce în data de 28 aprilie, președinta Maia Sandu a semnat decretul de dizolvare a Legislativului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!