/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Platforma DA ezită să facă publică lista candidaților la parlamentare. Năstase: „Echipa contează!”

missing
21 mai 2021, ora 12:43

Platforma Demnitate și Adevăr ezită să anunțe numele candidaților pentru alegerile parlamentare anticipate din iulie. În cadrul unei conferințe de presă, liderul formațiunii, Andrei Năstase, a precizat că importantă este echipa, fără a da nume.

Întrebat de reporterul TV8, cine ar fi primele persoane pe lista Platformei DA și dacă poate anunța numele primilor candidați, Năstase a oferit un răspuns evaziv.

„Cum să nu, le putem da pe toate 40, 50, 60, 101, le putem da, dar nu numele sunt acum importante, dar procesul de unificare al forțelor noastre. Pot să vă spun fără ezitare, că echipa platformei DA mizează pe echipă. (…) Primul pe listă va fi echipa Platformei DA”, a explicat Năstase.

Amintim că unele partide, printre care PAS și Blocul PSRM-PCRM au anunțat numele candidaților înscriși pe listele electorale pentru alegerile din vară.

Termenul limită pentru depunerea actelor în vederea înregistrării candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova este 11 iunie curent.

În data de 11 iulie 2021 în Republica Moldova vor avea loc alegerile parlamentare anticipate. Anticipatele au fost declanșate după ce în data de 28 aprilie, președinta Maia Sandu a semnat decretul de dizolvare a Legislativului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram