/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Atenție! Alertele de călătorie, din nou actualizate. Ce restricții au fost menținute

missing
22 mai 2021, ora 14:45

Ministerul Afacerilor Externe a actualizat alertele de călătorie pentru Republica Moldova. Unele țări, cum ar fi bunăoară România, continuă să ne mențină în zona roșie. Pentru că Republica Moldova se află în lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat pentru România, moldovenii cu pașapoarte românești trebuie să stea 14 zile în carantină. 

În Ucraina, moldovenii pot intrat dacă dețin o poliță de asigurare medicală, care să acopere costurile unui eventual tratament pentru COVID – 19. De asemenea, este necesar un test negativ la coronavirus, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de trecerea frontierei de stat, emis în limba rusă sau engleză.

Menționăm că, moldovenii cu pașaport biometric în continuare nu pot intra în România. Mai jos este atașat documentul privind alertele de călătorie pe țara noastră.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram