Deși ezită să anunțe numele candidaților pentru alegerile parlamentare anticipate din iulie, Platforma DA a comunicat că deja a fost aprobată lista electorală a formațiunii, la ședința Consiliului Politic Național de astăzi. 

Într-un comunicat al partidului se arată că principiile în baza cărora au fost aleși candidații Platformei DA pentru a o reprezenta în viitorul Parlament au fost mereu aceleași: meritocrația, profesionalismul, integritatea, implicarea în lupta împotriva corupției și capacitatea de a munci în beneficiul oamenilor, pentru o țară în care să vrei să trăiești.

„Platforma DA a manifestat o atitudine extrem de serioasă în cadrul acestui proces și nu s-a grăbit să prezinte lista electorală înainte de a o fi discutat la toate nivelele și oferind timp suficient tuturor membrilor formațiunii să se expună pe marginea ofertei electorale a Platformei DA”, se mai arată în comunicat.

Anterior, întrebat de reporterul TV8, cine ar fi primele persoane pe lista Platformei DA și dacă poate anunța numele primilor candidați, liderul formațiunii Andrei Năstase a oferit un răspuns evaziv.

Listele electorale urmează a fi depuse la Comisia Electorală Centrală (CEC) în așa fel încât Platforma DA să poată demara campania electorală.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!