/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/VIDEO/ Ultima oră! Italia a câștigat Eurovision 2021. Republica Moldova, pe locul 13

missing
23 mai 2021, ora 01:47

Italia a câștigat ediția Eurovision Song Contest 2021 de la Rotterdam, Regatul Țărilor de Jos. Prin urmare, următoarea ediție a concursului se va desfășura la Roma. Pe locul doi s-a clasat Franța, iar pe locul trei se află Elveția.

Republica Moldova s-a clasat pe locul 13 la ediţia Eurovision din acest an. Reprezentanta ţării noastre, Natalia Gordienko a acumulat 115 puncte interpretând piesa „Sugar”.

Cel mai bun rezultat al Republicii Moldova la concursul internațional Eurovision a fost înregistrat de formația SunStroke Project în 2017, cu piesa „Hey, Mamma!”. Atunci, țara noastră s-a clasat pe locul 3 obținând un număr record de puncte (374) în finala Eurovision de la Kiev, Ucraina.

Mai jos puteți urmări finala Eurovision Song Contest 2021 care a avut loc în această seară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram