Ploile abundente înregistrate în ultimele două zile au afectat mai multe sectoare de drum din șapte raioane ale Republicii Moldova. Despre aceasta a anunțat Administrația de Stat a Drumurilor, într-un comunicat de presă. 

Astfel, partea carosabilă, acostamentul, șanțurile de evacuare a apelor și podețele a 12 segmente de drum au fost înnămolite. Prejudiciile au fost cauzate în raioanele Fălești, Sîngerei, Cahul, Edineț, Rezina, Florești și Soroca.

Directorul general interimar al (ASD), Veaceslav Potop, a dispus unităților teritoriale SA ,,Drumuri” evaluarea pagubelor cauzate de ploi șantierelor și drumurilor publice aflate în perioada de garanție și/sau construite recent.

În procesul de înlăturare a consecințelor condițiilor meteo nefavorabile cauzate drumurilor publice naționale au fost antrenate 15 utilaje speciale și implicați 48 de muncitori rutieri.

Foto: ASD

Foto: ASD

Foto: ASD

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!