/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/Horoscop 25 mai/ Săgetătorii ar putea avea anumite situații complicate la locul de muncă

missing
25 mai 2021, ora 07:42

Horoscop Berbec – 25 mai 2021: Simți nevoia să îți temperezi unele dorințe, dar te ispitește prea mult gândul unui profit rapid. Ai putea pierde mai mult, doar pentru că te grăbești să ajungi la un anumit rezultat.

Horoscop Taur – 25 mai 2021: Ideea de bază este că ai nevoie de anumite lucruri, dar evaluările tale nu sunt corecte, au la bază exagerări care te pot duce și la dezamăgiri, nu doar la anumite rezultate și acelea modeste.

Horoscop Gemeni – 25 mai 2021: Unele lucruri nu vor merge cum ai dori, nici la serviciu, nici acasă, dar aceasta nu ar trebui să fie nici noutate, nici motiv de iritare continuă. Așa nu vei face decât să te epuizezi, degeaba.

Horoscop Rac – 25 mai 2021: Poate că umbrele din viața ta par să fie mai multe astăzi, dar va veni și soarele, la un moment dat. Este important să ai încredere în tine și în puterea ta de a-ți schimba viața în bine.

Horoscop Leu – 25 mai 2021: Multe neînțelegeri au adus norii negri pe cerul familiei, dar cu ceva mai multă răbdare și mai multă bunăvoință, ai putea să-i alungi departe de tine și de cei dragi.

Horoscop Fecioară – 25 mai 2021: Viața ți se pare mai complicată astăzi și de aceea ai vrea să îți ia cineva povara aceasta de pe umeri. În loc să ai aspirații nerealiste, mai bine faci ceva care să-ți ușureze povara de zi cu zi.

Horoscop Balanță – 25 mai 2021: Nesiguranța te poate împinge la decizii păguboase, cum ar fi cele legate de împrumuturi sau însușirea unor bunuri care nu-ți aparțin decât într-o foarte mică măsură.

Horoscop Scorpion – 25 mai 2021: Te înșeli în legătură cu anumite parteneriate, crezi că îți fac bine cele care nu-ți sunt de folos, de fapt. Aceste evaluări ar trebui lăsate pentru alte timpuri, mai senine.

Horoscop Săgetător – 25 mai 2021: Pot să apară noi complicații la locul de muncă, poate și pe fondul unor mici probleme de sănătate. Este important să acorzi importanța cuvenită calității relațiilor pe care le construiești cu colegii și superiorii.

Horoscop Capricorn – 25 mai 2021: Sentimentele îți sunt tulburate de îndoieli, temeri și alte elemente negative pe care le-ai acumulat. Ar fi bine să accepți situația așa cum este acum, ca să o poți schimba, după ce te calmezi de-a binelea.

Horoscop Vărsător – 25 mai 2021: Ai multe ambiții false, pe care le hrănești din cauza unor sentimente negative care ți-au influențat, nepermis de mult, deciziile și orientarea, mai ales în ultimele luni.

Horoscop Pești – 25 mai 2021: Ești tentat să privești spre viitor cu privirea încețoșată de îndoieli, de frici și de griji exagerate. Poate ar trebui să lași astfel de preocupări pentru o perioadă mai pașnică.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram