/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Premieră europeană: Noul Ford Ranger Raptor Special Edition

missing
25 mai 2021, ora 12:06

Ranger Raptor – cea mai puternică și mai performantă variantă a celui mai bine vândut pickup din Europa – tocmai a devenit și mai dezirabilă, întrucât Ford a lansat astăzi versiunea Ranger Raptor Special Edition.

Construit într-un număr limitat pentru a asigura exclusivitatea, noul Ranger Raptor Special Edition întărește caracterul pursânge al pickup-ului Ranger Raptor printr-un exterior impunător și un interior premium, cu elemente de stil suplimentare, ce includ dungi pentru curse și accente roșii. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD și vezi un film creat special cu participarea modelului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram