/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Activitatea ilegală a unui cazino din Capitală, sistată de poliție

missing
25 mai 2021, ora 09:45

O sală de jocuri de noroc activa ilegal pe timp de noapte și pe timp de zi în Chișinău. Cazinoul se afla în sectorul Râșcani al Capitalei și a fost deconspirat de către oamenii legii. Au fost depistate nerespectarea măsurilor de protecție anti-Covid-19 cu participarea a unui număr impunător de persoane, dar și activități de joc ilegale.

Activitatea ilegală era coordonată de un bărbat în vârstă de 35 ani, locuitor al capitalei. Sala de jocuri era camuflată de către figuranții schemei și dotată cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces.

Pentru a participa la joc, participanții necesitau a fi recomandați de alte persoane din cercul de prieteni ai organizatorului. Miza minimă de participare la joc constituia  1 000 lei.

În momentul depistării și documentării, în incinta sălii de joc polițiștii, au depistat în jur de 25 de persoane care consumau băuturi alcoolice și practicau jocuri de noroc contra sumelor de bani, cu ignorarea măsurilor obligatorii de prevenire și control a infecției COVID-19, reglementate prin Hotărârile Comisiei Naționale Extraordinare în Sănătate Publică.

În urma investigațiilor, au fost ridicate de către polițiști patru mese de joc, peste 1 500 de fișe, cărți de joc, înscrisuri ce țin de activitatea ilegală desfășurată, un calculator și mijloace bănești.

Bărbatul care a organizat sala de jocuri de noroc nu este la prima abatere, acesta este documentat pentru desfăşurarea ilegală a activităţii de întreprinzător.

Cazul este documentat în continuare de către organele de drept în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Iar pentru ignorarea măsurilor obligatorii de prevenire a infecției COVID-19, toate persoanele urmează a fi documentate conform legislației în vigoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram