/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/Horoscop 16 mai/ Vărsătorii au de câștigat din interacțiunile cu cei dragi, foarte mult pe plan sufletesc

missing
26 mai 2021, ora 08:00

Horoscop Berbec – 26 mai 2021: Totul e mai intens, chiar și în situațiile de zi cu zi, semn că e nevoie de o abordare mai cuminte și de ceva mai multă răbdare. Dacă nu reușești să ajungi acolo, măcar tonul conversațiilor ar trebui temperat.

Horoscop Taur – 26 mai 2021: Ți se cere mult, tu ceri și mai mult de la tine, semn că undeva se exagerează și nu e bine. Îți lipsesc informații esențiale, iar această lipsă pe care nu o sesizezi, poate duce la complicații, mai târziu.

Horoscop Gemeni – 26 mai 2021: Se complică lucrurile în relațiile de parteneriat. Se așteaptă foarte mult de la tine, iar ceea ce oferi acum este tot ceea ce poți oferi în acest moment, cu mari eforturi.

Horoscop Rac – 26 mai 2021: Sunt posibile complicații, inclusiv legale, la locul de muncă, din cauza unor neglijențe, posibil intenționate, ale tale sau ale altora. Dacă ai fost corect, nu ai motive de îngrijorare.

Horoscop Leu – 26 mai 2021: Sfera sentimentală este deosebit de agitată, chiar dacă tu consideri că lucrurile sunt clare și bine așezate în acest domeniu. Solicitările care vin de la cei dragi sunt mai puțin obișnuite.

Horoscop Fecioară – 26 mai 2021: O adevărată avalanșă de informații, solicitări, probleme care trebuie rezolvate imediat, pot face din această zi una deosebit de intensă și de obositoare. Vei face față mai bine, dacă vei rămâne calm.

Horoscop Balanță – 26 mai 2021: Este important să ceri informațiile de care ai nevoie, dar să le și folosești. Dacă nu devin utile, se vor transforma într-o povară în plus, pe umerii tăi, pentru că acum știi ce ai de făcut.

Horoscop Scorpion – 26 mai 2021: Multe dintre intențiile, dorințele și planurile tale au legătură cu banii, cu sporirea veniturilor sau a beneficiilor colaterale. Problema e că evoluția lor nu depinde doar de tine.

Horoscop Săgetător – 26 mai 2021: Poate fi una dintre cele mai intense zile din ultima perioadă, dar dacă vei reuși să-ți păstrezi cumpătul, nu va deveni o zi grea, va fi doar plină, cu bunele și cu relele ei.

Horoscop Capricorn – 26 mai 2021: Sunt șanse să ți se dezvăluie anumite taine, dar nu din cele legate de lucrurile materiale ci din sfera spirituală, cea care te atrage foarte mult în ultima vreme.

Horoscop Vărsător – 26 mai 2021: Ai de câștigat din interacțiunile cu cei dragi, în primul rând pe plan sufletesc. Poși depăși bariere interioare care te-au amăgit, multă vreme, că poți simți doar într-un anumit fel față de o anumită persoană.

Horoscop Pești – 26 mai 2021: Grija ta principală este familia, baza la care te întorci zi de zi. Sunt posibile mici revelații sau mari momente de înțelegere a unor erori făcute fără intenție, din neștiință.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram