/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Veridicitatea cererilor de înregistrare în prealabil, pusă la îndoială? Un deputat de la Platform DA sesizează SIS

missing
26 mai 2021, ora 14:47

Deputatul Partidului Platforma DA, Liviu Vovc anunță că a sesizat Serviciul de Informații și Securitate după ce a constatat că numărul cererilor depuse în formă scrisă pentru înregistrarea prealabilă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie este similar cu cel depus înaintea prezidențialelor din noiembrie anul trecut. 

Liviu Vovc solicită SIS să verifice veridicitatea datelor din cererile de înregistrare în prealabil, depuse în formă scrisă. Deputatul își exprimă speranța că astfel va fi exclusă orice tentativă de falsificare a rezultatelor înregistrării prealabile și respectiv a amplasării secțiilor de vot în afara țării pentru alegerile parlamentare anticipate.

„Vom monitoriza cu atenție procesul de organizare a acestor alegeri pentru a exclude orice tentativă de fraudare”, care i-a îndemnat pe moldovenii din diaspora să continue să se înregistreze.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram