/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Maia Sandu susține că membrii familiei sale sunt urmăriți: „Se întâmplă de câteva săptămâni”

missing
27 mai 2021, ora 21:44

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, susține că membrii familiei sale sunt urmăriți de cel puțin câteva săptămâni. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

„Avem acum tot felul de personaje care mai sunt în sistem și fac lucruri urâte. Dacă ne întoarcem la Ministerul de Interne, ministrul de Interne a dispus urmărirea membrilor familiei mele. Nu poate să mă urmărească pe mine, că am pază de stat, dar el se poate ocupa de membrii familiei mele. Este un abuz”, a menționat Maia Sandu în timpul emisiunii de la TV8.

În acest context, Maia Sandu a menționat că membrii familiei sale sunt urmăriți inclusiv fizic.

„Nu vreau să dau mai multe detalii, dar am această informație. Se întâmplă de ceva timp, de cel puțin câteva săptămâni.  Sunt urmăriți, inclusiv fizic. Se întâmplă și în raport cu alți oameni politici, care nu fac parte din Partidul Socialiștilor. Trebuie să curățăm sistemul cât de curând. Se face la indicația PSRM-ului, dacă ministrul Voicu se ocupă de asta. Nu o să depun o plângere. O să apelez la cetățeni să iasă la vot: Așa o să avem instituții care să nu permită abuzuri”, a adăugat șefa statului.

L-am contactat pe ministrul de Interne, Pavel Voicu, pentru o reacție, însă acesta nu a răspuns la telefon. Am solicitat o reacție în acest sens și din partea purtătoarei de cuvânt a PSRM, Carmena Sterpu. 

Vedeți mai jos declarațiile șefei statului:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram