Maratonul Vaccinării împotriva COVID – 19, organizat de autorități la Palatul Republicii se încheie duminică, 30 mai. În a treia zi a acestuia, doritorii se imuniza, sunt așteptați până la ora 22:00, fără înscriere prealabilă.

În primele 30 de minute de la deschiderea acestui centru de imunizare, și-au făcut vaccinul 210 oameni.

Pe parcursul acestei zile, sunt disponibile serurile anti COVID AstraZeneca, Sinopharm și Sinovac.

Zilele trecute, persoanele venite la Maratonul Vaccinării și-au putut face și vaccin de la Pfizer. Dozele de la acest producător s-au epuizat însă extrem  de rapid, deoarece majoritatea beneficiarilor solicitau să fie imunizați anume cu acest vaccin.

Astăzi, cele două puncte mobile de vaccinare – un autobuz și un troleibuz special amenajate, vor continua să se afle în oraș, pentru a oferi unui număr mai mare de oameni posibilitatea de a se imuniza. Troleibuzul se va afla pe parcursul zilei de duminică, 30 mai în sectorul Rîșcani în apropiere de McDonalds, iar autobuzul se va afla la Stăuceni.

Potrivit Ministerului Sănătății, de la începutul campaniei de imunizare anti COVID, aproape 73 de mii de moldoveni șți-au făcut deja cele două doze de vaccin.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!