/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

A treia zi a Maratonului Vaccinării anti COVID - 19. Doritorii de a se imuniza, așteptați până la 22:00

missing
30 mai 2021, ora 10:05

Maratonul Vaccinării împotriva COVID – 19, organizat de autorități la Palatul Republicii se încheie duminică, 30 mai. În a treia zi a acestuia, doritorii se imuniza, sunt așteptați până la ora 22:00, fără înscriere prealabilă.

În primele 30 de minute de la deschiderea acestui centru de imunizare, și-au făcut vaccinul 210 oameni.

Pe parcursul acestei zile, sunt disponibile serurile anti COVID AstraZeneca, Sinopharm și Sinovac.

Zilele trecute, persoanele venite la Maratonul Vaccinării și-au putut face și vaccin de la Pfizer. Dozele de la acest producător s-au epuizat însă extrem  de rapid, deoarece majoritatea beneficiarilor solicitau să fie imunizați anume cu acest vaccin.

Astăzi, cele două puncte mobile de vaccinare – un autobuz și un troleibuz special amenajate, vor continua să se afle în oraș, pentru a oferi unui număr mai mare de oameni posibilitatea de a se imuniza. Troleibuzul se va afla pe parcursul zilei de duminică, 30 mai în sectorul Rîșcani în apropiere de McDonalds, iar autobuzul se va afla la Stăuceni.

Potrivit Ministerului Sănătății, de la începutul campaniei de imunizare anti COVID, aproape 73 de mii de moldoveni șți-au făcut deja cele două doze de vaccin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram