/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Peste 78 de mii de proprietari de imobile din Capitală ar putea fi scutiți de la plata impozitului

missing
31 mai 2021, ora 10:43

Subiectul impozitului pe bunurile imobiliare a fost subiect de discuție la ședința operativă de astăzi a Primăriei Chișinău. Primarul Ion Ceban a declarat că peste 78 de mii de proprietari de imobile din Capitală ar putea fi scutiți de la plata impozitului. 

„Anul acesta am majorat scutirea cu 85% pentru persoanele cu vârsta înaintată, pensionarilor, persoanelor cu dizabilităţi, participanţilor în lupta din Afganistan, avariei de la Cerobîl”, a spus Ion Ceban.

Potrivit primarului, mai multe persoane din municipiul Chișinău, care beneficiază de scutirea la plata impozitului pentru bunurile imobiliare, au primit nota de plată, din cauză că datele în sistem nu au fost actualizate.

Ion Ceban a îndemnat categoriile de persoane, care trebuie să beneficieze de aceste scutiri, să nu plătească impozitu. Totodată, a subliniat că municipalitatea va depune efort să corecteze aceste gafe produse din cauza CNAS și Fiscului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram