/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/VIDEO/ „Borsetka a ajuns și la Strășeni”. Reacția lui Pavel Filip, după plecarea celor cinci primari democrați

missing
31 mai 2021, ora 14:45

Plecările din partid ale celor cinci primari din raionul Strășeni, aleși pe listele PDM, au un singur motiv, cel financiar. O spune președintele democraților, Pavel Filip, potrivit căruia, foștii săi colegi ar fi fost convinși să aleagă banul în locul faptelor.

„Borsetka a ajuns și la Strășeni și, așa cum spuneam anterior, a “convins” câțiva foști colegi să aleagă banul în locul faptelor. PDM a susținut Strășeniul cu proiecte și fapte concrete, cu investiții de milioane, așa că plecările de azi au un singur motiv: cel financiar. Altul, din textul semnat nici nu se desprinde”, a subliniat Pavel Filip într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook.

Potrivit liderului PDM, primarul de la Pănășești, care a semnat declarația comună a primarilor democrați de la Strășeni, nici nu ar fi fost membru al formațiunii.

„L-au pus să semneze că pleacă din partid doar ca să genereze vreo 2 titluri de știri (lucru care s-a și întâmplat rapid). Se tem unii foarte tare că PDM va intra în Parlament și le va strica acolo calculele. E păcat că astfel de metode mârșave încă mai funcționează la unii. Știu sigur însă că strășenenii vor ști să facă diferența și să aleagă faptele”, a mai menționat Filip.

Amintim că cinci primari democrați de la Strășeni au anunțat azi că părăsesc formațiunea și rămân independenți.

„Spre regret, constatăm că în majoritatea partidelor politice nu mai există viziune, program real de dezvoltare economico – socială și niciun sprijin pentru cetățeni, iar interesele politicienilor nu coincid cu aspirațiile aleșilor locali și cetățenilor pe care îi reprezintă”, se menționează în declarația celor cinci primari.

De asemenea, și consilierul raional Alexandru Trohin a decis că părăsească rândurile PDM.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram