Deși la concertul lui Morgenshtern, unde au fost încălcate toate restricțiile anti COVID, iar poliția era prezenta într-un număr foarte mare conducerea INSP explică de ce s-a sesizat la o zi distanță. Astfel potrivit lor concertul a avut loc pe un teritoriu privat și oamenii legii nu au putut să intervină. Chiar și așa pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele. Iar primarul capitalei susține că organizatorii poartă răspundere de concert. 

Aceste imagini sunt de la concertul rapperului rus Morgenshtern care a susținut un concert în weekend la un centru comercial din Capitală. Sute de tineri au ignorat toate restricțiile anti COVID și s-au distrat la concert iar imaginile vorbesc de la sine.

Deși era prezentă în număr mare, poliția nu a intervenit doar a atenționat petrecăreții la intrare să respecte restricțiile. Astăzi responsabilii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), explică de ce abia acum s-au sesizat.

Cine va fi sancționat și cum, Alexei Grosu ne-a spus că acest lucru stabilește agentul constatator. Deși concertul s-a petrecut pe teritoriul municipiului Chișinău, primarul Capitalei spune că nu are nici o atribuție. Totuși acesta a recunoscut că s-au încălcat restricțiile după ce a văzut imaginile video de la concert.

Concertul a stârnit critici dure și din partea cetățenilor dar și a unor deputați care s-au arătat indignați de faptul că au fost ignorate toate restricțiile anti COVID, dar și de prestația interpretului rus care nu s-a deranjat să se adreseze fanilor cu îndemnuri obscene.

Iar la un anumit moment al show-ului, rapperul a rămas cu pantalonii în vine, lăsându-și la vedere lenjeria intimă. A fost surprins și cum consuma, aparent, alcool, dar și cum fuma chiar pe scenă. Acesta a fost primul concert în aer liber din Capitală, susținut de un interpret rus, de după debutul pandemiei cu COVID-19. Anterior, toate concertele mari au fost anulate din cauza restricțiilor inclusiv hramurile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!