/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Poliția explică de ce s-a sesizat la o zi distanță de la concertul lui Morgenshtern

missing
31 mai 2021, ora 21:15

Deși la concertul lui Morgenshtern, unde au fost încălcate toate restricțiile anti COVID, iar poliția era prezenta într-un număr foarte mare conducerea INSP explică de ce s-a sesizat la o zi distanță. Astfel potrivit lor concertul a avut loc pe un teritoriu privat și oamenii legii nu au putut să intervină. Chiar și așa pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele. Iar primarul capitalei susține că organizatorii poartă răspundere de concert. 

Aceste imagini sunt de la concertul rapperului rus Morgenshtern care a susținut un concert în weekend la un centru comercial din Capitală. Sute de tineri au ignorat toate restricțiile anti COVID și s-au distrat la concert iar imaginile vorbesc de la sine.

Deși era prezentă în număr mare, poliția nu a intervenit doar a atenționat petrecăreții la intrare să respecte restricțiile. Astăzi responsabilii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), explică de ce abia acum s-au sesizat.

Cine va fi sancționat și cum, Alexei Grosu ne-a spus că acest lucru stabilește agentul constatator. Deși concertul s-a petrecut pe teritoriul municipiului Chișinău, primarul Capitalei spune că nu are nici o atribuție. Totuși acesta a recunoscut că s-au încălcat restricțiile după ce a văzut imaginile video de la concert.

Concertul a stârnit critici dure și din partea cetățenilor dar și a unor deputați care s-au arătat indignați de faptul că au fost ignorate toate restricțiile anti COVID, dar și de prestația interpretului rus care nu s-a deranjat să se adreseze fanilor cu îndemnuri obscene.

Iar la un anumit moment al show-ului, rapperul a rămas cu pantalonii în vine, lăsându-și la vedere lenjeria intimă. A fost surprins și cum consuma, aparent, alcool, dar și cum fuma chiar pe scenă. Acesta a fost primul concert în aer liber din Capitală, susținut de un interpret rus, de după debutul pandemiei cu COVID-19. Anterior, toate concertele mari au fost anulate din cauza restricțiilor inclusiv hramurile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram