Un caz tragic s-a produs luni în raionul Criuleni. Un bărbat de 47 de ani a fost strangulat mortal de vecinul său de 35 de ani. Suspectul și-a recunoscut vina și a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost pornit un proces penal. 

Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 17:30. Poliția a fost înștiințată de suspect, care a recunoscut că l-a strangulat pe vecinul său.

Ajunse la fața locului, forțele de ordine au stabilit că totul s-a produs în timp ce bănuitul se afla în ospeție la vecinul său. „Între aceștia s-a iscat un conflict din cauza unor cuvinte necenzurate. Oaspetele l-a strangulat pe amic, iar ultimul a decedat pe loc. Ulterior făptașul a apelat la 112”, spun oamenii legii.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!