/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Cât a cheltuit președinția pentru vizita de lucru a Maiei Sandu la Berlin

01 iunie 2021, ora 13:57

Administrația prezidențială informează că pentru vizita de lucru a Maiei Sandu au fost cheltuite peste 64 mii de lei. Cei mai mulți bani s-au folosit pentru biletele de avion. Mai exact s-au cheltuit:
– diurna – 13.4 mii lei;
– cazare – 5.1 mii lei,
– bilete avia – 46.2 mii lei.

Potrivit informației, din cadrul delegației au făcut parte:
Maia Sandu – Președintele Republicii Moldova
Cristina Gherasimov – Consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul politicii externe
Veaceslav Negruță – Consilier al Președintelui Republicii Moldova în domeniul economic.
Alexandru Vdovicenco – Specialist principal în Secția comunicare cu mass-media a Direcției comunicare și protocol a Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

Vizita Maiei Sandu în Berlin a avut loc în perioada 18 – 21 mai. În cadrul acesteia, președinta maia Sandu a discutat cu cancelarul Angela Merkel și cu Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier. La Bundestag, șefa statului discutat și cu Günther Krichbaum, președintele Comisiei pentru Afaceri Europene, și Norbert Roettgen, președintele Comisiei pentru Politică Externă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram