/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dumbrăveanu, abordată de socialiști pentru a participa pe lista lor la parlamentare. De ce a refuzat oferta

missing
02 iunie 2021, ora 23:09

Fosta ministră a Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în prezent candidat la fotoliul de deputat în Parlament pe listele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), susține că i s-a propus să se regăsească pe lista socialiștilor pentru scrutinul parlamentar din 11 iulie. A decis să refuze însă propunerea și să o accepte pe cea a PDCM. 

„Obiectivele acestor două formațiuni sunt diferite”, a spus Viorica Dumbrăveanu la ediția din această seară a emisiunii „Întreaba Ghețu” de la TV8.

Dumbrăveanu a evitat să spună din partea cui anume a venit oferta de a fi candidat la parlamentare din partea socialiștilor, precizând doar că nu de la Igor Dodon.

„Această propunere a venit nu din partea lui Igor Dodon, a venit din partea unui membru al PSRM al cărui nume nu o să îl divulg”, a menționat Viorica Dumbrăveanu, care este și secretar al PDCM, condus de fostul premier al Republicii Moldova, Ion Chicu.

Săptămâna trecută, Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei a depus actele la CEC, pentru a se înregistra în cursa pentru alegerile din 11 iulie. În fruntea listei PDCM este fostul premier și liderul partidului, Ion Chicu, fiind urma de fosta ministră a Sănătății Viorica Dumbrăveanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram