Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

politic

/FOTO/ Sediul PSRM din Căușeni, stropit cu rahat. Imaginile au fost postate de un socialist, iar la scurt timp - șterse

02 iunie 2021, ora 16:30
Distribuie:

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc miercuri la oficiul Partidului Socialiștilor (PSRM) din orașul Căușeni. Sediul formațiunii ar fi fost stropit cu rahat. Cel puțin asta a scris pe rețelele sociale ex-deputatul PSRM, Oleg Cuciuc, atașând mai multe imagini de la fața locului.

Din imaginile publicate pe Facebook se poate vedea că au fost stropiți atât pereții din exteriorul oficiului, cât și din interiorul acestuia. Fecalele ar fi fost aduse într-o pungă neagră cu calendar.

La scurt timp, însă, Oleg Cuciuc a șters postarea. Întrebat din ce motiv a făcut asta, socialistul a spus că „imaginile urmează a fi redactate”. Oleg Cuciuc a relatat că el însuși este autorul acestor fotografii, făcute astăzi, și că nu știe cu exactitate ce s-a produs acolo, însă, a menționat că la fața locului a venit poliția.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a confirmat că acest caz a fost înregistrat și că oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

În postarea făcută pe Facebook, Oleg Cuciuc a venit cu un mesaj denigrator la adresa șefei statului Maia Sandu, care a întreprins astăzi o vizită în Căușeni. Rugat să comenteze cele scrise, ex-parlamentarul a spus: „reveniți mai târziu, muncesc lucrătorii poliției aici. Nu pot vorbi”.

Le-am contactat pentru reacții și pe purtătoarele de cuvânt ale PSRM, Carmena Sterpu și Irina Astahova, însă acestea nu ne-au răspuns la telefon.

Ieri, Oleg Cuciuc a anunțat că și deputații socialiști Vasile Bolea și Gheorghe Para au întreprins o vizită la Căușeni.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram