Un incident mai puțin obișnuit a avut loc miercuri la oficiul Partidului Socialiștilor (PSRM) din orașul Căușeni. Sediul formațiunii ar fi fost stropit cu rahat. Cel puțin asta a scris pe rețelele sociale ex-deputatul PSRM, Oleg Cuciuc, atașând mai multe imagini de la fața locului.

Din imaginile publicate pe Facebook se poate vedea că au fost stropiți atât pereții din exteriorul oficiului, cât și din interiorul acestuia. Fecalele ar fi fost aduse într-o pungă neagră cu calendar.

La scurt timp, însă, Oleg Cuciuc a șters postarea. Întrebat din ce motiv a făcut asta, socialistul a spus că „imaginile urmează a fi redactate”. Oleg Cuciuc a relatat că el însuși este autorul acestor fotografii, făcute astăzi, și că nu știe cu exactitate ce s-a produs acolo, însă, a menționat că la fața locului a venit poliția.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a confirmat că acest caz a fost înregistrat și că oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

În postarea făcută pe Facebook, Oleg Cuciuc a venit cu un mesaj denigrator la adresa șefei statului Maia Sandu, care a întreprins astăzi o vizită în Căușeni. Rugat să comenteze cele scrise, ex-parlamentarul a spus: „reveniți mai târziu, muncesc lucrătorii poliției aici. Nu pot vorbi”.

Le-am contactat pentru reacții și pe purtătoarele de cuvânt ale PSRM, Carmena Sterpu și Irina Astahova, însă acestea nu ne-au răspuns la telefon.

Ieri, Oleg Cuciuc a anunțat că și deputații socialiști Vasile Bolea și Gheorghe Para au întreprins o vizită la Căușeni.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!