/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Și-a bătut tatăl vitreg până la moarte. Un bărbat, aflat în căutare de opt ani, reținut de polițiști la Botanica

missing
02 iunie 2021, ora 10:07

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut de polițiști în sectorul Botanica al Capitalei, fiind condamnat la 13 ani de închisoare pentru că și-a bătut tatăl vitreg până la moarte. Deși în privința acestuia a fost emisa sentința, individul se eschiva să se prezinte la organele de drept timp de opt ani. 

Oamenii legii spun că crima s-a produs în anul 2013. Condamnatul se afla în stare de ebrietate în momentul în care a degenerat conflictul între dânsul și tatăl său. Pe acest caz a fost inițiată o anchetă penală.

Deși a fost anunțat în urmărire penală pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății care au provocat decesul victimei, bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept. Ulterior, Curtea de Apel Chișinău a emis în privința acestuia sentința de condamnare pe un termen de 13 ani.

În urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine individul a fost reținut și imediat a fost pusă în aplicare executarea sentinței emisă de către instanța de judecată pentru a-și ispăși pedeapsa în penitenciar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram