/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Accident la Orhei! Un șofer a lovit cu mașina un pieton și a fugit de la fața locului

03 iunie 2021, ora 09:17

Un șofer a lovit noaptea trecută un pieton cu mașina, după care a fugit de la fața locului. Accidentul s-a produs noaptea trecută, în apropiere de localitatea Peresecina, din raionul Orhei. Victima a fost transportată la spital cu o ambulanță. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IP Orhei, Elena Băetrău, oamenii legii au fost alertați în jurul orei 00:20. Impactul s-ar fi produs într-o curbă periculoasă, în condiții de vizibilitate redusă, întrucât afară ploua. Victima, un bărbat în vârstă de 46 de ani, purta haine de culoare întunecată, fără elemente reflectorizante, fiind greu de observat.

Poliția investighează circumstanțele producerii accidentului și întrprinde toate măsurile pentru a-l identifica pe șoferul fugar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram