/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Decizie de ultimă oră la Minsk. Poștașii și alți funcționari din Belarus vor fi asigurați cu revolvere

03 iunie 2021, ora 17:46

Poștașii și alți funcționari din Belarus vor fi asigurați cu arme. O decizie în acest sens a fost luată de către Ministerul de Interne de la Minsk, care a stabilit standarde noi pentru furnizarea armelor și munițiilor, scrie intex-press.by.

Pe lângă poștași, cu scule vot fi asigurați: pădurarii-șefi, directorii de ferme forestiere, paznicii de la sediile jocurilor de noroc, colectorii. Numărul minim de cartușe pentru o pușcă va varia între 50 și 80.

De asemenea, luptătorii Asociației „Dinamo” vor primi 20 de arme de vânătoare, zece arme cu alezaj neted și 20 de pistoale IZH-71 și MP-71 de calibru 9×17. Câte zece arme vor primi și membrii Asociației belaruse a Vânătorilor și Pescarilor, inclusiv cei din structurile regionale.

Armele vor fi prelevate de către o companie privată, care a dat asigurări că le deține în stoc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram