/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Magistrații Judecătoriei Ciocana vor decide astăzi dacă cei doi ofițeri INI, învinuiți de corupție, vor primi mandat de arest

missing
03 iunie 2021, ora 10:26

Cei doi ofiţeri ai Inspectoratului Național de Investigații (INI), reţinuţi de Centrul Național Anticorupție (CNA) pentru fapte de corupţie, urmează să se prezinte, astăzi, în faţa instanţei. 

Magistrații Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana vor decide dacă cei doi vor fi plasaţi în arest preventiv. Procurorii anticorupţie au depus deja demersuri, în acest sens.

Precizăm că, doi angajaţi ai INI au fost reţinuţi de CNA şi procurorii anticorupţie într-un dosar de corupere pasivă. Într-o notă se anunță că cei doi au fost denunţaţi la linia naţională anticorupţie de un bărbat care a comunicat că doi poliţişti i-ar fi cerut bani pentru a-l scăpa de un dosar penal.

„Acesta a comunicat procurorilor şi ofiţerilor CNA că poliţiştii ar fi insistat, în repetate rânduri, să le transmită 500 de euro, telefonându-l şi fixându-i întrevederi. Tot el a mai spus că ofiţerii INI l-ar fi ameninţat că în cazul în care nu le dă banii, îl vor reţine”, spun reprezentanții CNA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram