Tânărul de la Holercani care la începutul lunii martie și-a ucis fost iubită, împușcând-o de mai multe ori și prietena acesteia, și-a aflat astăzi sentința. Acesta își va petrece următorii 18 ani în închisoare.

Decizia a fost pronunțată cu puțin timp în urmă de magistrații de la Judecătoria Dubăsari. Asta deși procurorul de caz, Maria Țurcanu a cerut judecătorilor o pedeapsă mai dură, de 23 de ani pușcărie. Țurcanu a menționat că va decide dacă va contesta sau nu decizia instanței după ce va fi publicată decizia motivată, în data de 24 iunie.

Amintim că tragedia a avut loc în noaptea de 2 martie. Tânărul și-a împușcat fost iubită, o minoră de 16 ani, după care a dus-o la spital, însă doctorii nu au mai putut să o salveze. În urma împușcăturilor, rănită a fost și prietena minorei decedate, de asemenea de 16 ani. Băiatul și-a recunoscut vina.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!