/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

/DOC/ Cine este în fruntea listei electorale a AUR. Au fost publicate numele celor 103 candidați la funcția de deputat

missing
04 iunie 2021, ora 21:39

A fost făcută publică lista integrală a Partidului Alianța pentru Unirea Românilor cu care formațiunea va participa la alegerile anticipate din  11 iulie. În fruntea listei este Victoria Grosu-Vermeș, care este urmată de Vlad Bilețchi, Valeriu Munteanu și Dorin Chirtoacă. 

În total, pe lista formațiunii se regăsesc 103 persoane. Astăzi, 4 iunie, AUR a fost înregistrat oficial în cursa pentru anticipate.

În acest context, au fost înregistrate simbolurile electorale ale concurenților pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentanții cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoanele responsabile de finanţe (trezorieri).

Astfel, până în prezent, CEC a înregistrat deja 14 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, iar alte 3 dosare se află în proces de examinare.

Vedeți mai jos lista integrală:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram