/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Lista integrală a candidaților PUN la alegerile anticipate din 11 iulie

missing
04 iunie 2021, ora 17:53

Liderul Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, este în capul listei electorale a PUN la alegerile anticipate din 11 iulie. Acesta este urmat de către actualul deputat Iurie Reniță, Ana Guțu și Alexandru Arseni. 

Pe lista electorală a Partidul Unității Naționale este formată din 92 de persoane.

Precizăm că pe 2 iunie curent, Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat Partidul Politic „Partidul Unității Naționale” în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot și a fost confirmată persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

Vedeți mai jos lista integrală a PUN:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram