Război în Ucraina, ziua 395: Zelenski explică de ce întârzie contraofensiva. Oligarh din Rusia: "Trăim ca babuinii din Africa"

/FOTO/ Doi oameni s-au prăbușit în gol în timp ce efectuat lucrări de construcție la Botanica. Muncitorii, transportați la spital

04 iunie 2021, ora 18:50

Doi oameni s-au prăbușit în gol în timp ce efectuau lucrări de construcție pe strada Valea Trandafirilor din Capitală. Muncitorii au fost transportați la spital.

„Astăzi, salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a debloca două persoane care s-au prăbușit în gol în timpul ce efectuau lucrările de construcție pe strada Valea Trandafirilor. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:20”, a spun reprezentanții IGSU.

Salvatorii, care au intervenit la locul accidentului, au stabilit că doi bărbați au rămas blocați sub dărâmăturile schelei prăbușite.

Muncitorii au fost deblocați în scurt timp. Potrivit informațiilor, bărbații au suferit diverse traumatisme și au fost transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram