/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Doi oameni s-au prăbușit în gol în timp ce efectuat lucrări de construcție la Botanica. Muncitorii, transportați la spital

missing
04 iunie 2021, ora 18:50

Doi oameni s-au prăbușit în gol în timp ce efectuau lucrări de construcție pe strada Valea Trandafirilor din Capitală. Muncitorii au fost transportați la spital.

„Astăzi, salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a debloca două persoane care s-au prăbușit în gol în timpul ce efectuau lucrările de construcție pe strada Valea Trandafirilor. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:20”, a spun reprezentanții IGSU.

Salvatorii, care au intervenit la locul accidentului, au stabilit că doi bărbați au rămas blocați sub dărâmăturile schelei prăbușite.

Muncitorii au fost deblocați în scurt timp. Potrivit informațiilor, bărbații au suferit diverse traumatisme și au fost transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram