Alexandru Catan a anunțat că își retrage candidatura de pe lista electorală a Partidului Acțiune și Solidaritate, dar rămâne în continuare alături de PAS. 

„Am decis să îmi retrag candidatura la funcția de deputat de pe lista PAS pentru a nu permite oponenților să distragă Partidul Acțiune și Solidaritate de la obiectivul nostru de a curăța clasa politică și a porni vremurile bune în Moldova. Voi fi alături de PAS în continuare și voi munci ca să aducem vremuri bune în Moldova”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Catan a menționat că a luat această decizie după ce în „presa controlată” au apărut informații denigratoare la adresa lui și, anume, despre un dosar care a fost fabricat în trecut.

Acesta se află sub numărul 45 pe lista electorală a PAS.

Pe lista PAS sunt incluse 102 persoane. Anterior, de pe lista electorală a PAS s-a retras și jurnalista Nata Albot.

Amintim că până în prezent, CEC a înregistrat deja 14 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, iar alte trei dosare se află în proces de examinare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!