Zeci de tineri, pe două roți, au pedalat mai mult de 8 kilometri prin capitală pentru a marca ziua… bicicletei. Nu trebuiau să depășească 16 kilometri la oră. Alături de ei au fost și câteva echipaje ale poliției care au vegheat ca cicliștii să se deplaseze în siguranță. 

În jur de 150 de pasionați de ciclism au dat curs invitației de a participa la o cursă pe două roți prin capitală, ce a purtat numele „Ciclism dincolo de criză.” Astfel, oamenii au marcat ziua mondială a bicicletei care a avut loc pe 3 iunie.

Bicicliștilor li s-au alăturat și unii posesori de trotinete electrice. Coloana a fost supravegheată de echipajele poliției, care s-au asigurat că sportivii nu vor fi strâmtorați de automobile. Bicicliștii au pedalat pe strada Albișoara, iar finișul a avut loc în fața Inspectoratului General al Poliției.

Sportivii au parcurs în jur de 8 kilometri, deplasându-se cu cel 16 km la oră. Ajunși cu bine la finalul cursei, participanții s-au ales cu daruri. Cursa a fost pusă la cale de câteva organizații, printre care și Federația de Ciclism din Republica Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!