/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Doar în șase regiuni din R. Moldova au fost înregistrate cazuri noi de COVID-19

missing
06 iunie 2021, ora 17:07

Doar în șase regiuni din Republica Moldova duminică s-au înregistrat cazuri noi de coronavirus. Este vorba despre, stânga Nistrului, Chișinău, Fălești, Bălți, Briceni și Ștefan Vodă. Datele au fost prezentate de Ministerul Sănătății.

În total au fost testate pozitiv 21 de persoane. Vedeți numărul de cazuri noi înregistrate, în funcție de zonă:

Regiunea transnistreană – 11;
Chișinău – trei;
Bălți – două;
Fălești – două;
Ștefan Vodă – două;
Briceni – un caz.

Din numărul total de cazuri, niciunul nu este de import și niciunul nu este în rândul lucrătorilor medicali. În total, au fost efectuate 2 121 de teste.

În cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 308 pacienți infectați, dintre care, 61 sunt în stare extrem de gravă. 12 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 27 persoane au fost vindecate. În total, 248.040 persoane au fost tratate de COVID-19. Din nefericire, doi pacienți au pierdut lupta cu infecția. Bilanțul cazurilor de deces în țara noastră a ajuns la 6 134.

În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 971 de persoane, iar 14 044 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 255.453.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram