Alte 48 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, trei sunt de import: 1-Marea Britanie, 1-Italia, 1-Rusia. Numărul total de teste efectuate – 3.723, dintre care 1.598 – teste Rapid – Antigen.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 255.501. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 313 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 60 în stare extrem de gravă (12 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată).

Alte 22 persoane au fost vindecate. În total, 248.062 persoane au fost tratate de COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 973 persoane, iar 14.057 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Totodată, Ministerul Sănătății anunță înregistrarea altor trei decese provocate de COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!