/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO. FOTO/ Protest la CEC privind deschiderea mai multor secții de vot în diaspora

missing
07 iunie 2021, ora 12:06

Mai mulți oameni, majoritatea de la PAS, protestează în aceste clipe în fața Comisiei Electorale Centrale, împotriva deciziei CEC de a deschide 139 de secțiii de votare în străinătate, în loc de 190 atât cât a cerut Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău. Manifestanții scandează: „Vrem să votăm!” și „Diaspora e cu noi”.

Igor Grosu: Are Dodon câțiva lingăi care au intrat în CEC și au făcut jocul ultimei decizii. Nesimțiții au coborât la 162 ca într-un final să dea 139. Ministerul de Externe le spune că putem organiza 190. Dați diasporei dreptul să voteze!

La protest sunt prezenți membrii și simpatizanții Partidului Platforma DA.

Alexandru Slusari: Ceea ce s-a întâmplat sâmbătă e o crimă împotriva Republicii Moldova și a oamenilor din diaspora.

La protestul de la CEC sunt și mai mulți reprezentanți ai diasporei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram