/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

UPDATE /VIDEO/ Protest la Consiliul Concurenței împotriva majorării prețurilor la carburanți. Coloana de protestatari se îndreaptă în aceste momente la CEC

missing
07 iunie 2021, ora 11:57

UPDATE: Protestatarii se îndreaptă în aceste momente la sediul Comisiei Electorale Centrale (CEC) unde vor protesta împotriva deciziei CEC privind numărul secțiilor de vot deschise în afara țării la scrutinul din 11 iulie curent

Zeci de oameni protestează la sediul Consiliului Concurenței, fiind nemulțumiți de scumpirile în lanț la carburanți. Aceștia scandează „jos mafia”, „demisia” și „la pușcărie”. Protestul este organizat de Platforma Demnitate și Adevăr, iar la CC este prezent Andrei Năstase, liderul formațiunii, deputații Alexandr Slusari, Dinu Plângău, Inga Grigoriu și alții.

„În timp ce Consiliul Concurenței tace, noi achităm prețuri exagerate. Cerem sancționarea celor care au făcut acele înțelegeri de cartel” a declarat liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

Deputatul Alexandr Slusari, a menționat că din cauza înțelegerilor de cartel, în ultima jumătate de an prețurile la carburanți au fost majorate de șase ori.

„În Ucraina benzina e cu doi lei mai ieftină ca la noi, la fel și în România. Ce să le spunem șoferilor, agricultorilor? Că acești nesimțiți își bat joc de noi. În mod normal toți agricultorii și șoferii trebuie să protesteze, prețurile sunt nesimțite. Cerem ca timp de cinci zile, să fie luată decizia de amendare a acestor nesimțiți și ca ANRE, care e complice, să aprobe metodoloigia și să plafoneze prețurile”, a precizat Slusari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram