Tragedie în lumea muzicii! Cunoscutul interpret de muzică ușoară, Iurie Sadovnic, a încetat din viață, după ce s-ar fi împușcat în cap. Informația a fost confirmată de reprezentanții Poliției Capitalei. Interpretul a fost găsit mort în propriul apartament din sectorul Botanica al capitalei, de către soția sa, care a găsit și un bilet de adio. Vecii sunt șocați de cele întâmplate și au doar cuvinte de laudă pentru maestru.

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în această după-amiază. Trupul neînsuflețit al artistului a fost descoperit de către soția acestuia. Femeia le-a spus polițiștilor că soțul ei era singur acasă, atunci când s-a produs nenorocirea. Omenii legii precizează că arma cu care a fost efectuată împușcătura era deținută legal. Interpretul a lăsat și un bilețel de adio, în care se spune că suferă de mai multe boli și că nu vrea să fie o povară.

Vecinii spun că au doar cuvinte de laudă pentru îndrăgitul interpret și sunt șocați de cele întâmplate.

Artistul avea 69 de ani. Pentru activitatea sa de creație, Iurie Sadovnic a fost decorat cu titlul de Artist al Poporului și cu Ordinul Republicii – cea mai înaltă distincție în stat.

A activat ca solist în mai multe formații muzicale, printre care „Contemporanul” și „Bucuria”. Iar în 1983 a fondat formația „Legenda”, care a activat timp de 10 ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!