Președintele Comisei Electorale Centrale (CEC), Dorin Cimil, susține că ar fi fost amenințat de un membru al Comisiei. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Cimil a declarat că un membru al CEC l-ar fi amenințat cu răfuiala fizică. președintele CEC a ezitat să ofere un nume, motivând că poliția investighează cazul.

„Am fost amenințat de un membru CEC. Nu vreau să dau nume. Am depus o plângere la poliție în acest sens. Poliția va investiga”, a declarat Cimil la TV8.

Precizăm că, în cadrul ședinței de astăzi a CEC, în timp ce era discutat subiectul privind majorarea numărului secțiilor de vot din afara țării, Cimil a solicitat să fie deconectat microfonul lui Sergiu Gurduza pentru „declarații populiste”, după ce membrul CEC a menționat că suplinirea cu încă șase secții de vot din diaspora „nu a fost un consens, ci o soluție cât de cât pentru a spăla murdăria pe care a făcut-o conducerea CEC”.

Mai jos puteți urmări în direct emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!