/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Președintele CEC susține că ar fi fost amenințat de un membru al Comisiei. „Am depus o plângere la poliție”

08 iunie 2021, ora 21:32

Președintele Comisei Electorale Centrale (CEC), Dorin Cimil, susține că ar fi fost amenințat de un membru al Comisiei. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Cimil a declarat că un membru al CEC l-ar fi amenințat cu răfuiala fizică. președintele CEC a ezitat să ofere un nume, motivând că poliția investighează cazul.

„Am fost amenințat de un membru CEC. Nu vreau să dau nume. Am depus o plângere la poliție în acest sens. Poliția va investiga”, a declarat Cimil la TV8.

Precizăm că, în cadrul ședinței de astăzi a CEC, în timp ce era discutat subiectul privind majorarea numărului secțiilor de vot din afara țării, Cimil a solicitat să fie deconectat microfonul lui Sergiu Gurduza pentru „declarații populiste”, după ce membrul CEC a menționat că suplinirea cu încă șase secții de vot din diaspora „nu a fost un consens, ci o soluție cât de cât pentru a spăla murdăria pe care a făcut-o conducerea CEC”.

Mai jos puteți urmări în direct emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram