/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Lista completă a candidaților la funcția de deputat din partea Partidului „Puterea Oamenilor”, condus de Ruslan Codreanu

missing
09 iunie 2021, ora 12:00

57 de candidați la funcția de deputat se regăsesc pe lista electorală a Partidului „Puterea Oamenilor”. În fruntea listei se regăsește liderul formațiunii, Ruslan Codreanu, care este urmat de medicul pediatru Mihail Stratulat. 

Ieri, 8 iunie, Partidul Politic „Puterea Oamenilor” a fost înregistrat în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. De asemenea, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, a fost confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 CEC a înregistrat 17 concurenți electorali, iar alte două dosare se află în proces de examinare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram