O judocană, care este membră a lotului national, împreună cu concubinul acesteia, subofițer superior în cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești, vor compărea pe banca acuzaților pentru huliganism.

Procuratura raionului Hîncești a finalizat urmărirea penală și a expediat dosarul de învinuire a celor doi în judecată.

Potrivit celor constatate de procurori, în seara zilei de 19 mai curent, aflându-se pe teritoriul unei benzinării din orașul Hîncești, judocana și polițistul l-au luat la pumni pe un localnic, pe motiv că le-ar fi datorat o sumă de bani. Mai mult, inculpata ar fi executat în raport cu victima anumite procedee caracteristice luptelor judo.

În rezultatul acțiunilor violente ale celor doi, victima s-a ales cu multiple leziuni corporale și traumatisme.

La scurt timp după incident, judocana împreună cu polițistul au fost reținuți, iar ulterior, plasați în arest pentru 30 de zile, hotărârea fiind menținută prin decizia Curții de Apel Chișinău.

Pentru această infracțiune, legislația prevede până la cinci ani închisoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!