/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ O fată de 24 de ani s-ar fi aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc din Capitală. Tânăra este o cunoscută bloggeriță din Moldova

missing
10 iunie 2021, ora 08:26

O tânără în vârstă de 24 de ani a murit, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 14 al unui bloc de locuit. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:30, pe o stradă din cartierul Telecentru al Capitalei. Tânăra era cunoscută pe Instagram, având aproape 100.000 de urmăritori.

Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, a declarat pentru tv8.md că tânăra s-ar fi aruncat de la etajul 14 al apartamentului în care locuia.

„Imediat la fata locului s-a deplasat grupa operativă fiind solicitat și medicul legist. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat în curtea blocului corpul neînsuflețit al acesteia. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a precizat Natalia Stati.

Potrivit oamenilor legii, aceasta locuia împreună cu prietenul său, iar în momentul tragediei acesta era singură. Din discuțiile cu vecinii careva certuri, scandaluri nu ar fi fost. Tânăra a lăsat un bilet de adio unde își cere iertare de la cei apropiați.

Totodată, pe pagina sa de Instagram, cu puțin timp înainte de a recurge la acest gest, aceasta a postat o poză cu fundal negru, cu descrierea „sfârşit”. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei și motivele ce ar fi determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest.

Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere – adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este disponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail ajutor@pentruviata.md. Mai multe detalii la nr de tel 060806623.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram