O tânără în vârstă de 24 de ani a murit, după ce s-ar fi aruncat de la etajul 14 al unui bloc de locuit. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:30, pe o stradă din cartierul Telecentru al Capitalei. Tânăra era cunoscută pe Instagram, având aproape 100.000 de urmăritori.

Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău, a declarat pentru tv8.md că tânăra s-ar fi aruncat de la etajul 14 al apartamentului în care locuia.

„Imediat la fata locului s-a deplasat grupa operativă fiind solicitat și medicul legist. Ajunși la fața locului, polițiștii au depistat în curtea blocului corpul neînsuflețit al acesteia. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a precizat Natalia Stati.

Potrivit oamenilor legii, aceasta locuia împreună cu prietenul său, iar în momentul tragediei acesta era singură. Din discuțiile cu vecinii careva certuri, scandaluri nu ar fi fost. Tânăra a lăsat un bilet de adio unde își cere iertare de la cei apropiați.

Totodată, pe pagina sa de Instagram, cu puțin timp înainte de a recurge la acest gest, aceasta a postat o poză cu fundal negru, cu descrierea „sfârşit”. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei și motivele ce ar fi determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest.

Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere – adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este disponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail ajutor@pentruviata.md. Mai multe detalii la nr de tel 060806623.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!