/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Codreanu anunță care este bugetul Partidul Puterea Oamenilor în campania electorală

11 iunie 2021, ora 21:26

Două sute de mii de lei, acesta este bugetul Partidului Puterea Oamenilor preconizat campaniei electorale pentru alegerile parlamentare anticipate din luna iulie. Anunțul a fost făcut de către liderul formațiunii, Ruslan Codreanu. 

Întrebat în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8, cât planifică să cheltuie partidul în această campanie electorală, politicianul a declarat că: „bugetul nostru total al campaniei este de două sute de mii de lei. Banii au fost adunați din donațiile candidaților de pe liste. Au fost foarte micuțe și foarte modeste”.

De asemenea, Ruslan Codreanu a spus că familia sa a donat 20 de mii de lei. El a precizat că o mână de ajutor o dau și voluntarii, întrucât bugetul formațiunii este mic. Tot din acest motiv, campania electorală se va axa pe promovarea online. Liderul Partidului a spus că vor fi vizite și în teritoriu, dar mai puține.

Printr-o conferință online la care au fost prezenți candidații la funcția de deputat, Partidul Puterea Oamenilor s-a lansat astăzi în campania electorală.

Ruslan Codreanu a declarat că formațiunea are o echipă de specialiști, fiecare având zeci de mii de ore lucrate în spate, și în cazul în care vor ajunge în parlament vor prezenta vocea tuturor, a copiilor, a părinților etc.

Partidul Puterea Oamenilor are 57 de candidați la funcția de deputat. În fruntea listei se regăsește liderul formațiunii, Ruslan Codreanu, care este urmat de medicul pediatru Mihail Stratulat.

La 8 iunie, Partidul Politic „Puterea Oamenilor” a fost înregistrat în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021. Partidul este unul dintre cei 17 concurenți electorali înregistrați în cursă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram