/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

Încă 30 de zile de arest la domiciliu pentru directorul adjunct al ANP

missing
11 iunie 2021, ora 16:17

Arestul preventiv pentru directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova, Serghei Demcenco, a fost prelungit cu încă 30 de zile. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al PCCOCS, Emil Gaitur, procurorii au argumentat solicitarea prelungirii arestului prin necesitatea evitării eschivării și influențării martorilor, inclusiv a angajaților ANP.

În aceste condiții, directorul adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor din Republica Moldova continuă să se afla în arest la domiciliu.

Serghei Demcenco a fost reținut luni, 15 februarie, și este bănuit de comiterea abuzului de serviciu în interesul unei organizații criminale. Anterior, acesta a declarat că este nevinovat.

Acesta riscă până la opt ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram