/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Caz șocant în sectorul Ciocana: Un câine de rasă a atacat trei adulți și un copil pe un teren de joacă

missing
13 iunie 2021, ora 19:20

Caz șocant în sectorul Ciocana al Capitalei. Un câine de rasă, lăsat fără supraveghere, a atacat trei adulți și un minor pe un teren de joacă. La fața locului au intervenit polițiștii care au prins animalul agresiv și l-au dus la un adăpost pentru câini. Stăpânul animalului nu a fost identificat, deocamdată.

Incidentul s-a produs aseară la un teren de joacă pentru copii de pe strada Voluntarilor din capitală. Un câine de rasă Rotweiller, fără botniță și lăsat fără supraveghere a atacat mai multe persoane, între care și un minor. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție care au reușit să prindă animalul. Momentul a fost surprins de către martori.

Oamenii legii au stabilit că trei persoane, între care un minor au fost mușcate de picior, iar alta – de mână. Totodată, câinele a atacat un alt animal care se afla acolo cu stăpânul. Rotweillerul a fost prins și dus la adăpostul pentru animale.

Polițiștii încearcă să dea de urma stăpânului care riscă să fie sancționat pentru că nu și-a supravegheat animalul de companie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram