/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Reprezentanții Partidului Șor susțin că scandalul de la Boșcana a fost „pus la cale de oponenți”: „O jalnică înscenare”

missing
13 iunie 2021, ora 16:22

Partidul Șor califică incidentul din localitatea Boșcana, raionul Criuleni, drept o tentativă de intimidare și de împiedicare a unei întâlniri electorale. Într-o postare pe Facebook, reprezentanții formațiunii menționează că scandalul din timpul întâlnirii Violetei Ivanov cu alegătorii a fost pus la cale de oponenți.

„Totul a fost o jalnică înscenare, cu oameni agresivi și instruiți în ceea ce urmau să facă, trimiși să întrerupă întâlnirea colegei noastre cu cetățenii. Localnicii prezenți la întâlnire au fost martori și au văzut cum provocatorii au ieșit, înainte de asta, dintr-o cârciumă din apropiere, iar unii dintre ei nici măcar nu erau din localitate”, se arată în mesajul formațiunii.

Totodată, reprezentanții partidului spun că întrevederea Violetei Ivanov cu locuitorii satului Boșcana a continuat, provocatorii fiind alungați de cetățeni.

„Cu o provocare în plus, cu una în minus, Partidul „ȘOR” merge mai departe. Noi lucrăm pentru oameni. Pentru toți”, menționează formațiunea.

Precizăm că pe Facebook a fost publicată o înregistrare de la întâlnirea Violetei Ivanov cu locuitorii din satul Boșcana. În timpul discuțiilor, participații au îndemnat-o pe candidata la alegerile parlamentare anticipate să vorbească despre furtul miliardului, dar și alte probleme din Republica Moldova.

„Începeți de la furtul miliardului, nu puneți macaroane pe urechi. Trebuie să stau până deseară să ne spună povești?”, a spus un bărbat.

„De zeci de ani același povești”, a intervenit un alt participat la întrevedere.

/VIDEO/ „Începeți de la furtul miliardului”. Scandal la Boșcana, unde Violeta Ivanov, candidata la parlamentare din partea Șor, a participat la o întâlnire cu alegătorii

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram